Combo Brows

Permanente Make-Up

De permanente make-up behandeling

IMG_1885-3-1024x1024.jpg

Bij binnenkomst moet je eerst een toestemmingsverklaring/vragenlijst invullen (GGD verplicht) alvorens wij de behandeling starten. Na het invullen van de vragenlijst zal de specialiste u meenemen naar de behandelkamer en mondeling alles bespreken en eventuele vragen beantwoorden. De kleur en de vorm worden samen met bepaald. Gaat u akkoord met de getekende schets en kleur zullen wij de behandeling starten.

Gemiddeld duurt een eerste sessie 90 minuten. Nabehandelingen duren 60-90 minuten. De behandeling is niet heel erg pijnlijk. Op sommige plekjes kan het soms wel iets gevoeliger zijn. Je kan eventueel zelf de huid licht verdoven door een verdovings- crème bij je huisarts te halen (gaat alleen op recept) en het te behandelen gebied dan zelf 45-60 minuten vóór de afspraak in te smeren.

TIP: doe er ook een beetje plastic folie overheen zodat de verdoving beter intrekt.

 

Voor wie is permanente make-up voor de wenkbrauwen WEL geschikt?

 • Iedereen die zijn eigen vorm niet goed vindt of wil versterken in het gezicht

 • Uitdrukking verfraaien of corrigeren

 • Als je niet of nauwelijks haargroei hebt

 • Alopecia

 • Extreem haarverlies na chemokuur

 • Littekenweefsel

Voor wie is permanente make-up voor de wenkbrauwen NIET geschikt?

 • Wanneer u een vette, dikke en/of grove huidstructuur heeft dan is microblading minder geschikt voor u. Het kan zijn dat de pigment tijdens de genezing vervaagt en er meerdere behandelingen nodig zijn. Een enkele keer is het verwachte resultaat niet mogelijk. Dit is op eigen risico.

 • Wanneer u een ziekte of aandoening heeft of als u medicatie gebruikt, dient u dit van tevoren aan te geven.

 • Microblading is niet geschikt wanneer u nog veel pigment in de huid heeft zitten na het plaatsen van permanente  make up. Wanneer u twijfelt kunt u altijd een mailtje vooraf sturen. 

 • Op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan;

 • Op een litteken dat minder dan een jaar oud is;

 • Op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet;

 • Op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is;

 • Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;

 • Als u minder dan 3 weken geleden botox of fillers heeft gehad;

 • Als u minder dan 4 weken geleden een chemische peeling of fruitzuurbehandeling heeft gehad;

 • Als uw huid (overmatig) is blootgesteld aan UV-licht/zonnebank;

 • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs;

 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Heb je één van deze aandoeningen en wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

Weetjes en feiten omtrent (semi) Permanente make-up

 • PMU blijft niet 2-3 jaar zitten zonder onderhoudt. PMU blijft altijd mooi zitten mits je 1-2 x per jaar je wenkbrauwen laat bijwerken middels opfris – behandelingen

 • Na de 1e setting verlies je meer dan 50% van de kleur en vorm. Nabehandelingen zijn noodzaak om de pigmenten te laten stabiliseren meestal 2 zijn hiervan nodig.

 • De pigmenten zijn organisch en volledig afbreekbaar door het lichaam allergieën komen hierbij niet voor

 • Houdt uw PMU 1 of 2 x per jaar bij anders zal de kleur teveel teruglopen en zijn meerdere nabehandelingen daarna alsnog nodig.

 • Bij de nabehandeling binnen het jaar is het niet gegarandeerd dat alleen die behandeling afdoende is. Soms is toch een nabehandeling na 4 weken alsnog nodig

Combo Brows Techniek

Tijdens deze techniek worden twee methoden uitgevoerd. De Hairstroketechniek i.c.m. poedertechniek – Ombre-techniek. De wenkbrauw krijgt daarmee een mooie poederbasis met daaroverheen de Microblading of Naaldmodule Haartjestechniek gezet. De Langmair PMU Artist is intensief getraind aan de Langmair Academy waar middels tekenlessen en vele oefenuren deze techniek is aangeleerd. De Langmair PMU Artist is een PMU specialist op hoog niveau die voor u de perfecte Brow kan creëren. De haartjes zijn niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Het is heel precies en nauwkeurig werken om uiteindelijk de echte haargroei na te bootsen.

Microblading techniek of de Naaldmodule?

 

Heel veel PMU specialisten beheersen deze techniek niet of onvoldoende. Wij zijn zeer intensief getraind bij deLangmair PMU Academy in Utrecht, waar ik op zeer nauwkeurige wijze deze techniek heeft eigen gemaakt. Alleen salons of klinieken met het Langmair- keurmerk kun je verwachten dat deze techniek goed wordt beheerst. De haartjes - techniek oftewel Hairstroke-techniek is een prachtige methode om wenkbrauwen op te vullen of een gewenste vorm te versterken. Ik zal afhankelijk van het huidtype, bepalen of dit met Microblading gezet kan worden of dat dit met de Naaldmodule moet worden gedaan. Niet alle huidtypes kunnen met Microblading worden behandeld. Tijdens uw intake zal de specialiste het met u bespreken.

Prijzen Permanente Make-Up

Hairstrokes

90 min.

€ 275,-

Met de Naaldmodule worden ook prachtige haartjes nagebootst.De naaldjes zijn flinterdun en kunnen hele dunne strokes maken zodat er een heel dun haartje kan worden nagebootst.

Er zijn bij Hairstrokes 1-2 opfris behandelingen vereist.

*Incl. één nabehandeling

Ombre/Powder Brows

120 min.

€ 325,-

De Ombre-techniek is een prachtige manier om een wenkbrauw op te vullen of voller te laten lijken. Dit wordt op een poederachtige manier aangebracht. Ook wel de “ Powder Brow”, genoemd. Het is een manier van Shaden met daarin verschil in intensiteit van de kleur op bepaalde plekken van de wenkbrauw. Men werkt van licht naar donker.

Er zijn bij de Ombre/Powder 2 opfris behandelingen vereist.

*Incl. één nabehandeling

Combo Brows

90 min.

€ 325,-

Tijdens deze techniek worden twee methoden uitgevoerd. De Hairstroketechniek i.c.m. poedertechniek – Ombre-techniek. De wenkbrauw krijgt daarmee een mooie poederbasis met daaroverheen de Microblading of Naaldmodule Haartjestechniek gezet.

Er zijn bij de Combo Brows 2 opfris behandelingen vereist.

*Incl. één nabehandeling

Opfris binnen 6-8 weken

90 min.

€ 85.-

De nabehandeling is veriest na 6-8 weken. Komt de afspraak hier buiten, dan wordt er een nieuwe behandeling gerekend. 

*Incl. één nabehandeling

Opfris buiten 8 weken

90 min.

€ 99,-

Wanneer de 6-8 weken niet gehaald word voor de nabehandeling en buiten de 8 weken valt, komen er extra kosten bij. Het is uiterst belangrijk dat de nabehandeling op tijd word uitgevoerd i.v.m. afbraak pigmenten door eigen immuunsysteem. 

.

Opfris binnen 3-5 maanden

60 min.

€ 105,-

.

.

Opfris binnen 6 maanden

60-90 min.

€ 135,-

.

.

Opfris binnen 1 jaar

90 min.

€ 159,-

.

.

Opfris binnen 2 jaar

90-120 min.

€ 259,-

.

.