top of page

Bellezza by Zonna biedt een professionele PMU behandeling aan. Permanente Make-Up is dé trend van nu! De zogenaamde Powder Brows behandeling geeft langdurige en natuurlijke schoonheid. De behandeling wordt in een volledig af te sluiten ruimte uitgevoerd. Bovendien voldoet Bellezza by Zonna aan alle gestelde eisen van de GGD Tatoeëren om deze arbeidsintensieve behandeling te mogen uitvoeren.

Veiligheid en hygiëne spelen hierbij een cruciale rol. Het resultaat is verbluffend!

POWDER BROWS

bellezza by zonna de pijper permanente makeup wenkbrauwen powder brows ombre brows hairstr

Powder Brows, ook bekend als Ombre Brows, is een nieuwe semi-permanente wenkbrauwtechniek. Deze techniek creëert een zachte, gepoederde look die subtiel je wenkbrauwen vult. Bellezza by Zonna verstaat al jaren de kunst van het mooi maken! Bellezza by Zonna maakt gebruik van de modernste digitale apparatuur, waarmee zachte kleurpixels op de wenkbrauwen kunnen worden aangebracht om de perfecte vorm te creëren, wat resulteert in meer fluweelzachte wenkbrauwen.

Powder Brows geven een zeer verzorgd uiterlijk en zorgen altijd voor de (bijna) perfecte wenkbrauw. Je bent 1,5 jaar lang ‘s morgens niet meer in de weer met make-up.

Bij deze zeer intensieve, semi-permanente wenkbrauw techniek wordt de kleur op een subtiele wijze in de huid aangebracht. Veilig en daarnaast professioneel. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Het resultaat is echt semi-permanent en bovendien verbluffend! Na ongeveer 1,5 jaar zal je je wenkbrauwen weer een opfrisbehandeling moeten geven. Zo geniet je langer van de perfecte wenkbrauwen.

De behandeling is inclusief nabehandeling en zal binnen 8-12 weken plaatsvinden. De nabehandeling is noodzakelijk om het gewenste resultaat te creëren. Powder Brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je aan de nazorg instructies houdt.

Ik raad aan om met 1 jaar een touch-up in te plannen zodat we de kleur opfrissen en je langer kunt genieten van de Powder Brows.

Powder Brows versus Microblading 
Deze speciale poedertechniek is geschikt voor elk huidtype en gaat veel langer mee dan Microblading. 

Bij Microblading worden met een speciaal mesje de haartjes getekend. Er wordt dus in de huid gesneden. In de open sneden worden de pigmenten aangebracht. De Powder Brows gaan ten opzichte van Microblading veel langer mee. Bij Microblading is het plezier vaak helaas beperkt tot enkele maanden. Dit omdat de fijne strokes vaak uitlopen tot een waasje. Ook is er bij Microblading een groot risico dat er littekens kunnen ontstaan door te diepe sneden in de huid. 

Vanwege de bovengenoemde risico’s en behoorlijke nadelen van Microblading past Bellezza by Zonna uitsluitend de Powder Brows techniek toe. 

Ik hoop dat ik jou snel in mijn salon aan huis mag verwelkomen, voor een PMU Powder Brows behandeling!

bellezza by zonna de pijper permanente makeup wenkbrauwen powder brows ombre brows hairstr

KOSTEN

Powder Brows (S)PMU 

* Alle nieuwe pigmentaties zijn inclusief één

  nabehandeling

Adviesgesprek

Opfris binnen 1 jaar 

*voor vaste klanten

 

€ 345.-


€ 35,-

€ 175,-

€ 225,-

LET OP! Vanaf 1 november 2021 voor de PMU Powder Brows geldt een aanbetaling van €50,- deze ontvang je binnen 24 uur via een betaalverzoek op Whatsapp. Pas als de aanbetaling voldaan is staat je afspraak definitief. De aanbetaling wordt verrekend met het totaal bedrag in de salon. Bij verhindering vervalt de aanbetaling en wordt het bedrag in geen enkel geval terug betaald.

FOTO'S VAN EIGEN WERK