top of page
girl_white_teeth_smilewhite_header.png

STRALENDE WITTE TANDEN IN 60 MINUTEN!

Onze tarieven

De tanden bleek behandeling bij ons in de salon is professioneel, voordelig en vooral effectief. Wij hebben meerdere varianten van behandelingen die verschillen in de behandeltijd en eindresultaat.

Als extra toevoeging op het normale bleken nu ook de 'Plus' behandelingen met de nieuwste technologie bleekgel! Deze staat gelijk aan bleken met 6% peroxide. Je hoeft dus minder lang in de stoel te zitten met als resultaat nóg wittere tanden!

Voor resultaten kunt u onze Social Media bezoeken via Facebook en Instagram @tandenblekenarkel

SILVER SMILE  PLUS

3x 20 minuten

Prijs €60,-

GOLD SMILE PLUS

4 x 20 minuten

Prijs: €80,-

PLATINUM SMILE PLUS

DIAMOND SMILE PLUS

5 x 20 minuten

Prijs: €100,-

6 x 20 minuten

Prijs: €120,-

Tanden bleek behandeling

Tanden bleken is een opkomende trend, vooral op social media. Veel bekende YouTubers gingen jou voor en vloggen het mooie resultaat van hun witte tanden op hun kanaal. Het is hip en iedereen vanaf 18 jaar kan het doen omdat het niet schadelijk is voor jouw tanden. De nazorg informatie wordt u na het maken van de afspraak persoonlijk toegestuurd. 

Om de kleur langer mooi te houden wordt er geadviseerd om de Super Whitening Tandpasta aan te schaffen. Deze is in de salon te verkrijgen voor €10,00. Ook wordt er geadviseerd om eens in de 1-2 maanden terug te komen voor een opfrisbehandeling van 2x 20 minuten bleken.

De behandeling zelf

Het aantal minuten die aangegeven worden zit u in één keer achter elkaar in de stoel, dus niet verschillende dagen. 

Wij adviseren om met de Gold Smile 4x 20 minuten te starten. Dit omdat na het peroxidevrije bleken de kleur vaak nog 2-4 tinten terug loopt. Dit omdat de bleekgel uw tanden iets uitdroogt waardoor de kleur vaak witter oogt. Drinkt u regelmatig koffie, thee, rode wijn en/of rookt u? Kies dan de Platinum Smile 5x 20 minuten. Dit omdat uw tanden dan geler zullen zijn en de bleekgel meer tijd nodig zou moeten hebben om het gewenste resultaat te bereiken. 

Contactformulier

U bent bij ons in goede handen. Wij zullen u deskundig informeren/adviseren over het tanden bleken.

Heeft u algemene vragen aan ons? Gebruikt u dan het onderstaande formulier om ons te contacten. Wij zullen binnen 2 werkdagen een reactie op uw vraag geven. U kunt ook mailen naar bellezzabyzonna@gmail.com 

Bedankt voor de inzending!

arkel tanden bleken lashes and brows by

Veelgestelde vragen

Ja! Tanden bleken blijkt na verschillende wetenschappelijke experimenten redelijk veilig. Er is lang gedacht dat bestanddelen uit de bleekgel het glazuur van tanden zouden aantasten, maar dit idee lijkt inmiddels wat achterhaald*. Ook zijn sinds 01-11-2012 de Europese regels aangescherpt ten aanzien van tandbleekgels. De gels voor salons mogen maar maximaal 0,1% peroxide bevatten. De kwaliteit van de bleekgel is het belangrijkste element van het tanden bleek proces. Wij gebruiken daarom alleen zeer hoogwaardige gels voor de meest optimale resultaat. Het is een non-peroxide gel welk natrium carbonaat bevat. Andere namen hiervoor zijn soda of zuiveringszout. Dit is een lichaamseigen stof en dus ook niet schadelijk voor de mens. Veilig en dus ook pijnloos.

*Bron: wikipedia

De tanden bleek behandeling die wij in de salon gebruiken is professioneel, voordelig en vooral effectief. Wat is dan het verschil tussen wat wij doen en wat de tandarts doet? Hieronder wordt  duidelijk gemaakt wat de verschillen zijn.

                                                   Bellezza by Zonna                            Tandarts

Bleekgel                                    Non-peroxide                                     Maximaal 6% peroxide

Dringt door tot                        Glazuur                                                 Tandbeen

Veilig                                        Zeker                                                     Bij de juiste behandeling

Gevoelig                                  Nee                                                        Is mogelijk

Irritatie aan tandvlees          Nee                                                        Is mogelijk

Kosten                                     Laag                                                        Hoog

  • Een intakegesprek met persoonlijke aandacht waarin het vragenformulier wordt doorgenomen.

  • Voor een optimaal resultaat bieden wij u de mogelijkheid om van te voren te kiezen voor een polijstbehandeling. In deze Quick Clean methode wordt uw gebit gepolijst en gereinigd van aanwezige uitwendige verkleuringen en aanslag. Zo kan de gel zich beter hechten aan de tand en heeft een beter resultaat.

  • U neemt plaats in de behandelstoel. Op verzoek kunt u ook een fleecedeken krijgen om optimaal tot ontspanning te komen. (Vanwege Covid-19 is dit momenteel niet mogelijk)

  • Neem eventueel uw telefoon mee met oortjes zodat u ondertussen een serie/film kunt kijken.

  • Voorafgaand aan de behandeling meten wij de kleur van uw tanden en dat vergelijken wij met het resultaat na de behandeling.

  • Uw lippen worden eerst ingesmeerd met vitamine E olie, wat dient ter bescherming tegen het licht van de machine. De olie versoepelt tevens de huid op en rondom de lippen, zodat de mondspreider prettiger aanvoelt.

  • Vervolgens wordt de mondspreider aangebracht voor het bloot leggen van uw tanden. 

  • U krijgt een rode veiligheidsbril op om uw ogen te beschermen tegen het felle LED licht van de machine. Onze geavanceerde Professional Teeth Whitening Light bevat de nieuwste technologie van LED licht en versneld het activatieproces van de bleekgel. 

  • Wij maken uitsluitend gebruik van een zeer professionele lamp die een hoge bleek capaciteit heeft. Ook past de lamp zich aan op elke klant d.m.v. een warmte scanner om optimaal resultaat te behalen dat bij u het beste past.

  • Afhankelijk van de gekozen behandeling wordt er meerdere malen tandbleekgel aangebracht op uw gebit.

Wij zullen er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en het u zo comfortabel mogelijk te maken! Met wittere tanden als eindresultaat.

Ja, het kan als je zwanger bent. Er zitten geen giftige stoffen in onze bleekgel. Wel laat ik u de bleekgel niet doorslikken en na elke 20 minuten uw mond spoelen. Dit is enkel om te voorkomen dat u sneller misselijk wordt ect. 

Als u al gevoelige tanden heeft, dan zal dat zo blijven. Het bleekproces maakt uw tanden of tandvlees echter niet gevoeliger. Na het bleken wordt het glazuur van uw tand wel wat zacht en poreus. Dit duurt echter maar even en trekt bij binnen een aantal uren. Het glazuur herstelt zichzelf door speeksel. Je kan dit proces een handje helpen door na het bleken te spoelen met een fluoride mondspoeling. Wij verkopen handige meeneemverpakkingen van mondspoeling. Om langdurig te kunnen genieten van het resultaat wordt u aanbevolen om u tanden goed te verzorgen en goed te blijven poetsen. Wij verkopen effectieve tandverzorgingsproducten en adviseren u hier graag over.

Het resultaat is persoonsgebonden, afhankelijk van de conditie van het gebit en het consumptiegedrag. Mensen met gelige tanden krijgen in het algemeen de beste resultaten. Het consumptiegedrag zorgt ervoor dat de tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten en wijn zijn hier voorbeelden van.

 

Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling en blijft gemiddeld 2-4 maanden optimaal. Dit hangt af van het consumptiegedrag en de mondhygiëne. 

Doordat de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet aangetast worden, kunt u uw tanden opnieuw laten bleken al na 2 maanden.

De oorspronkelijke kleur van uw tanden is erfelijk bepaald. De kleur wordt bepaald door uw tandbeen en tandglazuur. Hoe witter het tandbeen, des te witter de kleur van de tand is. Het gebit wordt echter dagelijks geconfronteerd met ons leefpatroon, waardoor bij veel mensen de tanden langzamerhand verkleuren. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld veranderingen in de minerale structuur van het gebit, waarbij het glazuur minder poreus wordt. De aanwezigheid van bepaalde bacteriën in de mond. Door voeding met veel kleurstoffen zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn etc. Ook kunnen suikers, zuren, medicijnen en roken ervoor zorgen dat uw tanden verkleuren.

Het is raadzaam om goed te eten voordat u de behandeling laat doen. De behandeling kan tot 80 minuten duren en daarna adviseren wij u om in ieder geval de eerste twee uur niets te eten en alleen te drinken.

Nee. Deze elementen zijn gemaakt van een soort kunststof en kunnen niet witter worden dan ze oorspronkelijk zijn. U kunt uiteraard gewoon uw tanden bleek behandeling ondergaan en bij ons aangeven hoeveel tinten de natuurlijke tanden opgelicht mogen worden. De facings kleuren door de jaren door wel iets donkerder en kunnen gebleekt worden maar zoals bovenaan genoemd zullen deze nooit witter worden.

Uiteraard is een goede verzorging van uw gebit het allerbelangrijkste. Blijf goed uw tanden poetsen, flossen en spoelen. Neem ook de Super Whitening Tandpasta mee van de salon om het resultaat het langste mooi te blijven houden. Bezoek uw tandarts en mondhygiëniste voor persoonlijk advies. Probeer aanslag op uw glazuur te beperken door minder gebruik van kleurstof bevattende voedingswaren.

bottom of page