top of page
Wazige gele bloemen

ACADEMY

Bellezza by Zonna verzorgt cursussen op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. Deze cursussen zullen door Zonna de Pijper zelf één op één, verzorgd worden.  De lat bij Bellezza by Zonna Academy ligt hoog. Wij streven naar perfectie, zodat de cursist na het behalen van het certificaat meteen zelfstandig aan de slag kan.

Na het volgen van een cursus bij Bellezza by Zonna Academy ontvangen de cursisten een levenslange korting op geselecteerde producten van BrowTycoon® bij WimperXL. Na het volgen van een training van Zola/Novel ontvangen de cursisten een eenmalige kortingscode van 10% om te bestellen  bij Browstar Cosmetics.

Daarbij kunnen de cursisten ten alle tijden bij ons terecht voor vragen of advies.

Follow you dreams

zonna de pijper eigenaar bellezza by zonna academy trainingen beauty salon wimpers lashlif

Is het jouw droom om een eigen salon te beginnen maar weet je niet zo goed waar je moet starten? Dan ben je bij Bellezza by Zonna Academy op het juiste adres! Ik ga jou alles leren om een Allround Lash & Brow Stylist te worden. En ik deel jou tijdens mijn trainingen al mijn kennis, die ik de afgelopen jaren heb opgedaan!

In tegenstelling tot vele andere opleidingsinstituten, zal ik niks achterhouden en alles met jou delen! Zodat je gelijk helemaal klaargestoomd bent om direct op de juiste manier te kunnen starten!

Tijdens mijn trainingen staat persoonlijke aandacht 1:1. Daarom geef ik (voorlopig) de cursussen enkel privé. Op deze manier krijg jij de volledige aandacht en kan je alles vragen wanneer je ergens hulp nodig bij hebt. Ik leer jou hoe je de mooiste Lashlifts en wenkbrauwen kan creëren tijdens mijn trainingen! 

Ben jij ook net zo enthousiast als ik dat ben? Scrol dan verder naar beneden of klik hier om direct meer informatie te lezen!

BELLEZZA BY ZONNA STUDENTS

Taningn categorien
Anker Reserver Training

RESERVEER TRAINING

Contact aanvraag training
Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending!

bottom of page