top of page
wenkbrauwen bellezza by zonna.webp

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie vrouwelijke uitstraling. Het epileren & verven van uw wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor.

Bij Bellezza by Zonna kunt u uw wenkbrauwen laten harsen, epileren en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur.

Wij werken in de salon uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit producten van BrowTycoonZola, Infinity Brows en de verf van Intensive.

BROW TREATMENT

Bij de Treatment behandeling worden uw wenkbrauwen mooi in vorm geshaped en geverfd met professionele Refectocil verf. Deze verf hecht 4 tot 6 weken mooi op de haartjes. Deze behandeling is het meest aan te raden als je meer van een 'natural brow' bent en niet vaak je wenkbrauwen bijtekent, 

HYBRID BROWS

Hybrid kleuring is een innovatieve gel kleuring met een gelijkmatig effect als henna, maar een stuk zachter.

De hoog gepigmenteerde kleuring tint de huid mee en is ideaal om gaten mee op te vullen.

 • Hoog gepigmenteerd

 • Kleurt de haartjes & de huid.

 • Blijft tot 10 dagen op de huid & tot wel 7 weken op de haartjes.

 • Ammonia vrij, droogt de haren niet uit en kan dus in combinatie met een browlift worden uitgevoerd. 

 • Ideaal wanneer je allergisch bent voor henna.

Anker 1

NEW! AIRBRUSH BROWS

Hybrid kleuring is een innovatieve gel kleuring met een gelijkmatig effect als henna, maar een stuk zachter.

De hoog gepigmenteerde kleuring tint de huid mee en is ideaal om gaten mee op te vullen.

VOORDELEN:

 • Volle, strakke wenkbrauwen

 • Prachtig ombré effect

 • Hoog gepigmenteerd

 • Intensief voedende ingrediënten, die de wenkbrauw haren voller én dikker maakt!

 • Blijft tot 10 dagen op de huid & tot wel 7 weken op de haartjes.

 • Ammonia vrij, droogt de haren niet uit en kan dus in combinatie met een browlift worden uitgevoerd. 

 • Ideaal wanneer je allergisch bent voor henna.

AIRBRUSH TECHNIEK:

Met de airbrush techniek worden volle, perfect gevormde wenkbrauwen gerealiseerd. Net als bij de hybrid brow behandeling worden zowel de wenkbrauwharen als de huid geverfd. Het grote verschil is dat bij deze techniek de gewenste kleur laag voor laag wordt aangebracht met een airbrush. Dit maakt het mogelijk om een ombre effect te creëren met als resultaat volle, naadloze wenkbrauwen met zowel een zachte als gedefinieerde uitstraling. Het voordeel ten opzichte van hybrid verf is dat de resultaten langer op zowel de huid als de haren blijven zitten, waardoor je nog langer plezier hebt van het resultaat.

De behandeling omvat het vormgeven, verven, harsen, tweezen, trimmen en stylen van de wenkbrauwen, waardoor we de perfecte wenkbrauw kunnen creëren die past bij jouw gezichtsvorm. Het is ook mogelijk om kale plekjes op te vullen en asymmetrische wenkbrauwen te corrigeren. Door de donshaartjes mee te verven lijken de wenkbrauwen direct voller, en zelfs de lichte, afgesleten punten worden hierdoor zichtbaar, waardoor de haren langer lijken.

OMBRÉ EFFECT

Ombre wenkbrauwen hebben een luchtige aanzet en worden geleidelijk donkerder naar de staart toe, met een duidelijk gedefinieerde basislijn tot een zachte, randloze bovenkant. We gebruiken verschillende kleuren wenkbrauwverf die we kunnen mengen om de perfecte tint op jouw wenkbrauwen toe te passen. Door de donshaartjes mee te verven lijken je wenkbrauwen direct voller. Zelfs de lichte, afgesleten punten worden hierdoor zichtbaar, waardoor de haren langer lijken

HENNA BROWS

's ochtends wakker worden met 'getekende' wenkbrauwen. Dat is mogelijk met henna brows! Henna is een verf die tot 6 weken op de wenkbrauw haartjes hecht en 1 tot 2 weken op de huid zichtbaar is.

De henna van Dyotics, waar wij mee werken, komt van de hennastruik Lawsonia inermis. Deze struik komt oorspronkelijk uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en India. Van de bloemen wordt parfum gemaakt en van de groene bladeren de kleurstof die voor hennaschilderingen wordt gebruikt. Pure henna is dus groen en geeft een oranje/rode kleur af. In de browhenna van Dyotics zitten pigmenten verwerkt waardoor de kleur niet oranje/rood wordt maar mooi bruin. De kleuren gaan van Blonde (honey), Taupe, Natural Brown, Ash Brown tot zelfs Dark Brown (Raven). Dus voor iedereen is de henna geschikt!

WANNEER ZIJN HENNA BROWS AF TE RADEN?

 • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid

 • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid

 • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.

 • Zwangerschap. Door de hormonen kan het zijn dat de henna niet pakt of anders kleurt.

 • Allergie voor PPD (paraphenyleendiamine), dit zit in haar- en gewone wenkbrauwverf.

 • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen

 • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.

 • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.

 • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan

HOE VERZORG IK MIJN WENKBRAUWEN?

Na de behandeling mag er de volgende 24 uur geen water op de wenkbrauwen komen: niet zwemmen, sauna in of douchen. Door de waterdampen kan de henna sneller vervagen. Ook is het verstandig om de volgende 24 uur niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Er mag de hele tijd geen olie of scrub op de wenkbrauwen komen. Dit zorgt ervoor dat de henna er vrij snel af is!

logo bellezza by zonna de pijper belleza
bottom of page