top of page

DEEPLINER

Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens. 

LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen

bellezza by zonna de pijper infralash eyeliner deepliner permanente make up leerdam arkel

De deepliner behandeling is perfect voor iedereen die een mooie, frisse en natuurlijke oogopslag wilt hebben. Bij deze behandeling wordt er een dun lijntje in de bovenste wimperrand gepigmenteerd. Dit zorgt ook voor een voller effect aan de natuurlijke wimpers.

Bij de eerste plaatsing zit een gratis touch up na 6-8 weken inbegrepen voor het optimale resultaat! Bij de PMU behandelingen is een aanbetaling van €50 vereist. Dit bedrag wordt tijdens de afspraak verrekend en houdt de tijd voor jou gereserveerd!

DESIGN EYELINER

Deze vorm van een eyeliner is voller en heeft een wing (zie foto). Een design eyeliner wordt toegepast bij mensen die de wens hebben om een make-up look te creëren Deze techniek wordt aangebracht op het bovenste ooglid. De ogen maak je hiermee groter en kun je het een liftend effect geven.

Bij een semi permanente eyeliner wordt er een dun lijntje net boven de wimperrand geplaatst. Je oogopslag wordt hierdoor mooi benadrukt en je hebt gelijk een expressieve en frisse uitstraling. Een eyeliner die niet uitloopt en altijd waterproof is, ideaal toch? De kleur en vorm wordt bepaald nadat we jouw persoonlijke wensen en de vorm van je gezicht en ogen hebben bekeken

PicsArt_01-12-03.09.38.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe verloopt deze behandeling?

Ik bespreek samen met jou al je wensen en geeft advies. Indien je akkoord gaat, beginnen we aan de behandeling.

 

De behandeling zelf duurt gemiddeld 1,5 - 2 uur. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou rekening met je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

Voor persoonlijk advies in verband met de deepliner mag je ons altijd contacteren via onze whatsapp service 0183-521002 door een foto door te sturen.

​Let op, indien men lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen erin te steken. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de deepliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de deepliner, na het bijwerken vervaagt 30 procent.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de oogleden dan nog niet genezen zullen zijn.

Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.

Hoe verloopt het genezingsproces?

Dag 1-3: zeer donker

Dag 4-10: kans op vervaging

Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien

Dag 29-35: licht kleur te zien

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar


Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat

Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

Hoe lang gaat de Eyeliner mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad.

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 10-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Let op, na 24 maanden geldt het reguliere tarief voor een nieuwe behandeling.

Kan ik deze behandeling laten uitvoeren als ik recent een Covid-19 vaccin heb gehad?

Deze behandeling kan niet worden toegepast indien je bent ingeënt met een Covid-19 vaccin, twee weken voor of twee weken na een (semi) permanente make-up behandeling. Als je een Covid-19 vaccin hebt gehad, dien je dan minstens twee weken te wachten voordat je deze behandeling kan laten toepassen. Indien je een (semi) permanente make up behandeling hebt gehad, dien je ook twee weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De deepliner behandeling kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten.

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?

Enkel eerste paar uur (max. 1 dag) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zelden voor.

Waar houd ik rekening mee na de behandeling?

 • Een week lang géén watercontact

 • Tot 24 uur niet aan de ogen komen

 • Indien de ogen korsten vormen, deze niet ervan af halen

 • Géén bloedverdunners innemen

 • Geen wimperextensions of mascara gebruiken voor de behandeling

 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen

 • Niet sporten voor 5 dagen

 • Draag geen mascara 7-12 dagen na de behandeling. Tot alle korstjes er zelf afgevallen zijn

 • Een week géén make-up of crème op de oogleden, rondom mag wel

 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50

 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren

 • Een week niet zwemmen en geen sauna

Is het mogelijk om deepliner/classic eyeliner toe te laten passen als ik reeds (semi) Permanente Make-up heb?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto hiervan door te sturen via onze whatsapp service op het nummer 0183-521002. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden.

Ik hoop dat ik jou snel in mijn salon aan huis mag verwelkomen, voor een PMU Eyeliner behandeling!

KOSTEN

Deepliner (S)PMU 

* Alle nieuwe pigmentaties zijn inclusief één

  nabehandeling

Design Eyeliner

Adviesgesprek

€ 225.-


€ 289,-
€ 35,-

LET OP! Voor alle PMU behandelingen geldt een aanbetaling van €50,- deze ontvang je binnen 24 uur via een betaalverzoek op Whatsapp. Pas als de aanbetaling voldaan is staat je afspraak definitief. De aanbetaling wordt verrekend met het totaal bedrag in de salon. Bij verhindering vervalt de aanbetaling en wordt het bedrag in geen enkel geval terug betaald.

LET OP!

Heb je eerdere PMU (Permanente make-up) laten zetten en wil je deze coveren of opfrissen?

Dan ontvangen wij graag eerst duidelijke foto's van de oude PMU om te beoordelen of we u kunnen behandelen.

Deze mogen gemaild worden naar bellezzabyzonna@gmail.com

Of stuur deze via WhatsApp naar: 0183-521002

Geschikt voor alle huidtypen

Geen beschadiging aan de huid

Voelbaar maar niet pijnlijk 

(wij maken gebruik van verdovingszalf)

Wakker worden met een mooie open blik

bottom of page