top of page

Algemene voorwaarden Bellezza by Zonna

Beste klant, om onze algemene voorwaarden van het boeken van een afspraak wat duidelijker te maken kunt u zich hieronder over onze regels goed inlezen.

Voor het boeken van een online afspraak kunt u naar beneden scrollen of klik op de knop 'Afspraak maken'

Door een afspraak te maken en/of een cursus te boeken of een product te bestellen gaat u automatisch akkoord met de annuleringsvoorwaarden. Hieronder meer informatie.

Annuleringen

Tot 48 uur voor uw afspraak kunt u zonder opgaaf van reden uw afspraak annuleren dan wel verzetten. Gelieve deze noch op tijd, bij voorkeur via WhatsApp te melden. Heb je jouw annulering ingesproken in de voicemail? Stuur dan ten alle tijden dan ook een e-mail of WhatsApp bericht. Afhankelijk van de bezetting in de salon zijn wij niet altijd in gelegenheid om bijvoorbeeld uw voicemailbericht af te luisteren na 21:00 uur.

No-Show

Wanneer je niet bent op komen dagen op je geboekte afspraak spreken we van een No-Show. Dit is voor ons uiterst vervelend omdat wij dan met een lege stoel zitten, terwijl een andere klant deze afspraak had kunnen boeken en wél behandeld had kunnen worden. Ten alle tijden worden hier kosten voor in rekening gebracht! Wanneer je online de geboekte afspraak hebt betaald, zal uw geld NIET worden terug geboekt naar uw rekening.

Kom je te laat?

Dat kan gebeuren. Maar er zijn wel consequenties aan verbonden. Want als je te laat komt dan komen we meestal in de knel met andere klanten die na jou komen. En wij werken het beste als wij jouw wenkbrauwen alle tijd kunnen geven. Dus let op: 5 minuten te laat: Wanneer je 5 minuten te laat bent kunnen wij helaas niet jouw wenkbrauwen een finishing touch geven met wenkbrauw make-up. We maken je wenkbrauwen uiteraard wel mooi maar de behandeling stopt wel op de afgesproken tijdstip. Je krijgt dus geen 5 minuten extra behandelingstijd.

Kosten

Bij annulering minder dan 48 uur voor uw afspraak of verzuim (no show) ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd / behandeling alsnog in rekening te brengen bij een volgende afspraak. De klant heeft bij een vooruitbetaalde behandeling geen recht op restitutie van het reeds betaalde bedrag. Annulering binnen 48 uur: geen kosten Annulering buiten 48 uur: 50% No-show: 100%

Ik ben op tijd met annuleren en ik wil graag mijn geld terug

Ben je verhinderd en lukt het niet om een nieuwe afspraak te maken? En wil je graag je geld terug ontvangen? Dat kan zeker! Mits je binnen de 48-uursregeling annuleert, kan je het volledig betaalde behandelbedrag terug ontvangen op je rekening. Graag melden via WhatsApp of email. binnen 3 werkdagen ontvang je je geld gewoon weer terug.

Afspraak maken
3210e0a0a79e7967544fc85339f5936c6609b638.jpg

AFSPRAAK MAKEN

bottom of page