top of page

Algemene voorwaarden Bellezza by Zonna

Beste klant, om onze algemene voorwaarden van het boeken van een afspraak wat duidelijker te maken kunt u zich hieronder over onze regels goed inlezen.

Voor het boeken van een online afspraak kunt u naar beneden scrollen of klik op de knop 'Afspraak maken'

Door een afspraak te maken en/of een cursus te boeken of een product te bestellen gaat u automatisch akkoord met de annuleringsvoorwaarden. Hieronder meer informatie.

Annuleringen

Tot 48 uur voor uw afspraak kunt u zonder opgaaf van reden uw afspraak annuleren dan wel verzetten. Gelieve deze noch op tijd, bij voorkeur via WhatsApp te melden. Heb je jouw annulering ingesproken in de voicemail? Stuur dan ten alle tijden dan ook een e-mail of WhatsApp bericht. Afhankelijk van de bezetting in de salon zijn wij niet altijd in gelegenheid om bijvoorbeeld uw voicemailbericht af te luisteren na 21:00 uur.

No-Show

Wanneer je niet bent op komen dagen op je geboekte afspraak spreken we van een No-Show. Dit is voor ons uiterst vervelend omdat wij dan met een lege stoel zitten, terwijl een andere klant deze afspraak had kunnen boeken en wél behandeld had kunnen worden. Ten alle tijden worden hier kosten voor in rekening gebracht! Wanneer je online de geboekte afspraak hebt betaald, zal uw geld NIET worden terug geboekt naar uw rekening.

Kom je te laat?

Dat kan gebeuren. Maar er zijn wel consequenties aan verbonden. Want als je te laat komt dan komen we meestal in de knel met andere klanten die na jou komen. En wij werken het beste als wij jouw wenkbrauwen alle tijd kunnen geven. Dus let op: 5 minuten te laat: Wanneer je 5 minuten te laat bent kunnen wij helaas niet jouw wenkbrauwen een finishing touch geven met wenkbrauw make-up. We maken je wenkbrauwen uiteraard wel mooi maar de behandeling stopt wel op de afgesproken tijdstip. Je krijgt dus geen 5 minuten extra behandelingstijd. Ben je later dan 10 minuten? Dan vervalt de afspraak en wordt de behandeling 100% in rekening gebracht. Vertrek dus op tijd en houd rekening met eventuele vertraging door bijvoorbeeld file!

Kosten

Bij annulering minder dan 48 uur voor uw afspraak of verzuim (no show) ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd / behandeling alsnog in rekening te brengen bij een volgende afspraak. De klant heeft bij een vooruitbetaalde behandeling geen recht op restitutie van het reeds betaalde bedrag. Annulering binnen 48 uur: geen kosten Annulering buiten 48 uur: 50% No-show: 100%

Kan ik mijn aanbetaling terug gestort krijgen?

Nee, dit gaat helaas niet omdat wij geen aanbetalingen terug storten. Je kan je aanbetaling als een tegoed gebruiken voor een andere keer of hier een product mee kopen. Tenzij er een geldige reden is zoals verhuizen naar een andere provincie/land.

Afspraak maken
behang bellezza by zonna arkelwonen arkelsol arte monsoon vliesbehang.jpg

AFSPRAAK MAKEN

bottom of page